100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW Z4 Roadster (E85) 3.0 si 258
Bouwjaar 01.2006 - 08.2008

Remklauwen BMW Z4 Roadster (E85) 3.0 si

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Rode remklauwen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIAPLYMOUTHSUBARULDVSKODA. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. En soms dot3. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Remklauw revisiesets BMW Z4 Roadster (E85) 3.0 si

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW Z4 Roadster (E85) past. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW komen.

Geleidepennen voor remklauwen

A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.