100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW Z4 Coupé (E86) 3.0 si 258
Bouwjaar 03.2006 - 08.2008

Remklauwen BMW Z4 Coupé (E86) 3.0 si

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Rode remklauwen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW Z4 Coupé (E86) 3.0 si. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, Lucas, Textar, Pagid, ABS, Rofren, Jurid, TRW en Bosch Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt.

Remklauw revisiesets BMW Z4 Coupé (E86)

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De ontluchtingsnippel een kwart slag los draaien. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen.

Geleidepennen voor remklauwen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Meerdere nippels per klauw is mogelijk. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.