100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW Z3 Roadster (E36) M 3.2 243
Bouwjaar 02.1998 - 06.2000

Remklauwen BMW Z3 Roadster (E36) M 3.2

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Voordeelpakket remklauwen voorzijde
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde
Remklauw geleidebussen voorzijde
Remklauw reparatieset
Wij checken of dit past
Past op uw BMW Z3 Roadster (E36)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 57141
Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag gratis in huis!
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: ATE
voor zuiger-Ø [mm]: 60 mm
Bijzonderheden: Met zuiger
Gewicht: 0,66 kg
Inbouwplaats:
59% Korting
26,87
65,55
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remklauw terugstelset

Remklauw revisiesets BMW Z3 Roadster (E36) M 3.2

Hier bedoeld men remklauw mee. De ontluchtingsnippel een kwart slag los draaien. Wij controleren altijd bij de BMW Z3 Roadster (E36) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. De handrem wordt bediend door de handremkabel.

Rode remklauwen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERBMWSSANGYONGVW VOLKSWAGENDACIA. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem.

Geleidepennen voor remklauwen

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Remklauwen worden vaak per as vervangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW past. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.