100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW Z3 Coupé (E36) M 321
Bouwjaar 02.1998 - 06.2001

Remklauwen BMW Z3 Coupé (E36) M

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Voordeelpakket remklauwen voorzijde
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde
Remklauw geleidebussen voorzijde
Remklauw reparatieset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw BMW Z3 Coupé (E36)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 57141
Voor 17:00 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: ATE
vereist aantal stuks: 2
voor zuiger-Ø [mm]: 60 mm
Bijzonderheden: Met zuiger
Gewicht: 0,66 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
59% Korting
26,87
65,55
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remklauw terugstelset

Remklauw reviseren

Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW Z3 Coupé (E36) M. Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Remklauw revisiesets BMW Z3 Coupé (E36)

Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw.

Vastzittende remklauw

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Elke BMW heeft een eigen VIN-nummer. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.