100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW Z3 Coupé (E36) M 325
Bouwjaar 06.2001 - 06.2003

Remklauwen BMW Z3 Coupé (E36) M

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Voordeelpakket remklauwen voorzijde
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde
Remklauw geleidebussen voorzijde
Remklauw reparatieset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw BMW Z3 Coupé (E36)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 57141
Voor 23:59 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: ATE
vereist aantal stuks: 2
voor zuiger-Ø [mm]: 60 mm
Bijzonderheden: Met zuiger
Gewicht: 0,66 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
59% Korting
26,87
65,55
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remklauw terugstelset

Remklauw reviseren

Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW Z3 Coupé (E36) M komen. Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten.

Vastzittende remklauw

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATI RemschoenenMERCEDES-BENZ RemslangenALFA ROMEO Wielnaven. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Remklauw revisiesets BMW Z3 Coupé (E36)

Elke BMW heeft een eigen VIN-nummer. Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn. Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.