100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X7 (G07) xDrive M 50 d 400
Bouwjaar 03.2019 -

Remklauwen BMW X7 (G07) xDrive M 50 d

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW X7 (G07) xDrive M 50 d

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Remklauw reviseren

Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen.

Vastzittende remklauw

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Brembo, Jurid, Pagid, Lucas en Textar Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW X7 (G07) past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.