100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X7 (G07) xDrive 30 d 249
Bouwjaar 03.2019 -

Remklauwen BMW X7 (G07) xDrive 30 d

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Wij controleren altijd bij de BMW X7 (G07) xDrive 30 d dealer of de onderdelen passen op uw auto. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Hier bedoeld men remklauw mee. Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest. Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto.

Remklauw reviseren

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIAT RemtrommelsISUZU RemschijvenMINI Fuseekogels.

Remklauw revisiesets BMW X7 (G07)

Elke BMW heeft een eigen VIN-nummer. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe .

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.