100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X7 (G07) xDrive 30 d 211
Bouwjaar 03.2019 - 08.2020

Remklauwen BMW X7 (G07) xDrive 30 d

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen. Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken.

Vastzittende remklauw

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW X7 (G07) xDrive 30 d, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. Elke BMW X7 (G07) heeft een eigen VIN-nummer.

Remklauw revisiesets BMW

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.