100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X7 (G07) xDrive 30 d 265
Bouwjaar 03.2019 -

Remklauwen BMW X7 (G07) xDrive 30 d

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW X7 (G07) xDrive 30 d

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW X7 (G07) past. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW. Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem.

Vastzittende remklauw

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, ATE, Jurid, Rofren en Bosch Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De handrem wordt bediend door de handremkabel. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.

Remklauw reviseren

Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot. Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.