100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X6 (G06, F96) xDrive M 50 d 400
Bouwjaar 08.2019 -

Remklauwen BMW X6 (G06, F96) xDrive M 50 d

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Rode remklauwen

Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem.

Remklauw revisiesets BMW X6 (G06, F96) xDrive M 50 d

Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Wij controleren altijd bij de BMW X6 (G06, F96) dealer of de onderdelen passen op uw auto. A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW past.

Geleidepennen voor remklauwen

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.