100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X6 (G06, F96) xDrive 40 i 340
Bouwjaar 08.2019 -

Remklauwen BMW X6 (G06, F96) xDrive 40 i

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Hier bedoeld men remklauw mee. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Rode remklauwen

Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen. De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Remklauw revisiesets BMW X6 (G06, F96) xDrive 40 i

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW X6 (G06, F96), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Elke BMW heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.