100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X6 (G06, F96) M50 i xDrive 530
Bouwjaar 08.2019 -

Remklauwen BMW X6 (G06, F96) M50 i xDrive

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Remklauw revisiesets BMW X6 (G06, F96) M50 i xDrive

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem.

Rode remklauwen

De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW X6 (G06, F96) komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGROVERDAIHATSUAUDI.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.