100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X6 (F16, F86) xDrive 50 i 408
Bouwjaar 08.2014 - 07.2019

Remklauwen BMW X6 (F16, F86) xDrive 50 i

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken.

Vastzittende remklauw

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW X6 (F16, F86) xDrive 50 i. En soms dot3. Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw.

Remklauw revisiesets BMW X6 (F16, F86)

Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.