100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X6 (E71, E72) M 555
Bouwjaar 07.2009 - 07.2014

Remklauwen BMW X6 (E71, E72) M

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen. De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang.

Remklauw reviseren

Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW X6 (E71, E72) M komen. Remvloeistof is meestal dot4. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Remklauw revisiesets BMW X6 (E71, E72)

Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW past. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.