100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X5 (G05, F95) xDrive 50 i 462
Bouwjaar 08.2018 -

Remklauwen BMW X5 (G05, F95) xDrive 50 i

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wij controleren altijd bij de BMW X5 (G05, F95) xDrive 50 i dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROENFIATMITSUBISHI.

Remklauw revisiesets BMW X5 (G05, F95)

Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW past.

Rode remklauwen

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.