100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X5 (G05, F95) xDrive 40 i 340
Bouwjaar 08.2018 -

Remklauwen BMW X5 (G05, F95) xDrive 40 i

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW X5 (G05, F95) xDrive 40 i

Wij controleren altijd bij de BMW X5 (G05, F95) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Geleidepennen voor remklauwen

Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Rode remklauwen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOMAZDAHYUNDAIINFINITI. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.