100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X5 (G05, F95) xDrive 30 d 249
Bouwjaar 08.2018 - 07.2020

Remklauwen BMW X5 (G05, F95) xDrive 30 d

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauwen achterzijde
Remklauwen voorzijde
Remklauw geleidebussen
Remklauw reparatieset
Wij checken of dit past
Past op uw BMW X5 (G05, F95)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 57748
Voor 17:00 besteld, uiterlijk dinsdag gratis in huis!
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: TRW
voor zuiger-Ø [mm]: 42 mm
Bijzonderheden: Met zuiger
Uitvoering: voor voertuigen met elektrische handrem
Gewicht: 0,29 kg
Inbouwplaats:
61% Korting
33,75
86,53
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remklauw terugstelset

Rode remklauwen

Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn. Wij controleren altijd bij de BMW X5 (G05, F95) xDrive 30 d dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Geleidepennen voor remklauwen

Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Remklauw revisiesets BMW X5 (G05, F95)

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.