100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X5 (G05, F95) M 600
Bouwjaar 12.2019 -

Remklauwen BMW X5 (G05, F95) M

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax

Rode remklauwen

De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Remklauw revisiesets BMW X5 (G05, F95) M

Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen. Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW X5 (G05, F95) komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.