100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X5 (F15, F85) xDrive 50 i 408
Bouwjaar 08.2013 - 07.2018

Remklauwen BMW X5 (F15, F85) xDrive 50 i

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.

Remklauw revisiesets BMW X5 (F15, F85) xDrive 50 i

Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment.

Remklauw reviseren

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Elke BMW X5 (F15, F85) heeft een eigen VIN-nummer. Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.