100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X5 (E70) M 50 d 381
Bouwjaar 08.2011 - 06.2013

Remklauwen BMW X5 (E70) M 50 d

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauwen achterzijde
Remklauwen voorzijde
Remklauw geleidebussen voorzijde
Remklauw reparatieset achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw BMW X5 (E70)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 57495
Voor 17:00 besteld, uiterlijk dinsdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: ATE
vereist aantal stuks: 2
voor zuiger-Ø [mm]: 44 mm
Bijzonderheden: Met zuiger
Gewicht: 0,2 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
56% Korting
28,91
65,70
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remklauw terugstelset

Remklauw revisiesets BMW X5 (E70) M 50 d

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Elke BMW X5 (E70) heeft een eigen VIN-nummer.

Vastzittende remklauw

Remklauwen worden vaak per as vervangen. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen.

Remklauw reviseren

Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVER WiellagersKIA RemcilindersPORSCHE Remschoenen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.