100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X5 (E70) M 555
Bouwjaar 07.2009 - 07.2013

Remklauwen BMW X5 (E70) M

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW X5 (E70) M komen.

Remklauw revisiesets BMW X5 (E70)

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot. Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten.

Remklauw reviseren

Je kunt bij ons betalen via {LIST} A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.