100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X5 (E53) 4.8 is 360
Bouwjaar 04.2004 - 09.2006

Remklauwen BMW X5 (E53) 4.8 is

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Voordeelpakket remklauwen voorzijde
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde
Remklauw geleidebussen voorzijde
Remklauw reparatieset achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw BMW X5 (E53)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 57124
Voor 17:00 besteld, uiterlijk dinsdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: ATE
vereist aantal stuks: 2
voor zuiger-Ø [mm]: 42 mm
Bijzonderheden: Met zuiger
Gewicht: 0,42 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
64% Korting
33,96
94,35
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remklauw reparatieset
Remklauw terugstelset

Vastzittende remklauw

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken. Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem.

Remklauw reviseren

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Remklauw revisiesets BMW X5 (E53) 4.8 is

Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . Wij controleren altijd bij de BMW X5 (E53) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW past. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.