100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X4 (G02, F98) xDrive 20 i 184
Bouwjaar 04.2018 -

Remklauwen BMW X4 (G02, F98) xDrive 20 i

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauwen achterzijde
Remklauwen voorzijde
Remklauw geleidebussen
Remklauw reparatieset
Wij checken of dit past
Past op uw BMW X4 (G02, F98)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 57748
Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag gratis in huis!
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: TRW
voor zuiger-Ø [mm]: 42 mm
Bijzonderheden: Met zuiger
Uitvoering: voor voertuigen met elektrische handrem
Gewicht: 0,29 kg
Inbouwplaats:
61% Korting
33,75
86,53
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remklauw terugstelset

Remklauw revisiesets BMW X4 (G02, F98) xDrive 20 i

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Geleidepennen voor remklauwen

Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij controleren altijd bij de BMW X4 (G02, F98) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Rode remklauwen

Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSOLDSMOBILEDAFAUDI.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.