100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X4 (G02, F98) M40 i xDrive 354
Bouwjaar 04.2018 - 08.2019

Remklauwen BMW X4 (G02, F98) M40 i xDrive

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW X4 (G02, F98) M40 i xDrive

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers.

Rode remklauwen

Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe veren, nieuwe pistons, nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen.

Geleidepennen voor remklauwen

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.