100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X4 (G02, F98) M Competition 510
Bouwjaar 03.2019 -

Remklauwen BMW X4 (G02, F98) M Competition

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Rode remklauwen

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn.

Geleidepennen voor remklauwen

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. Wij controleren altijd bij de BMW X4 (G02, F98) M Competition dealer of de onderdelen passen op uw auto. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Remklauw revisiesets BMW X4 (G02, F98)

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW. Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.