100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X4 (G02, F98) M 480
Bouwjaar 03.2019 -

Remklauwen BMW X4 (G02, F98) M

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU.

Rode remklauwen

Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot.

Remklauw revisiesets BMW X4 (G02, F98) M

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De apk keuring let niet op de remvloeistof. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW X4 (G02, F98) past. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.