100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X3 Van (G01) xDrive M40 i 360
Bouwjaar 08.2017 - 08.2019

Remklauwen BMW X3 Van (G01) xDrive M40 i

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW X3 Van (G01) xDrive M40 i

Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Geleidepennen voor remklauwen

Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen. Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken. Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen. Elke BMW X3 Van (G01) heeft een eigen VIN-nummer.

Rode remklauwen

Remklauwen worden vaak per as vervangen. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. De ontluchtingsnippel een kwart slag los draaien. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.