100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X3 (G01, F97) xDrive M40 i 354
Bouwjaar 09.2018 - 08.2019

Remklauwen BMW X3 (G01, F97) xDrive M40 i

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Rode remklauwen

Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken. A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Elke BMW X3 (G01, F97) xDrive M40 i heeft een eigen VIN-nummer.

Remklauw revisiesets BMW X3 (G01, F97)

Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt.

Geleidepennen voor remklauwen

De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW komen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.