100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X3 (G01, F97) xDrive M40 d 326
Bouwjaar 08.2018 - 06.2020

Remklauwen BMW X3 (G01, F97) xDrive M40 d

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Geleidepennen voor remklauwen

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden.

Remklauw revisiesets BMW X3 (G01, F97) xDrive M40 d

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW X3 (G01, F97). Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW komen. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Rode remklauwen

De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel. Hier bedoeld men remklauw mee. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGEAUDICADILLACNISSANPORSCHEBEDFORD. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe .

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.