100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X3 (G01, F97) xDrive 30 i 249
Bouwjaar 08.2017 -

Remklauwen BMW X3 (G01, F97) xDrive 30 i

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauwen achterzijde
Remklauwen voorzijde
Remklauw geleidebussen
Remklauw reparatieset
Wij checken of dit past
Past op uw BMW X3 (G01, F97)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 57748
Voor 17:00 besteld, uiterlijk dinsdag gratis in huis!
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: TRW
voor zuiger-Ø [mm]: 42 mm
Bijzonderheden: Met zuiger
Uitvoering: voor voertuigen met elektrische handrem
Gewicht: 0,29 kg
Inbouwplaats:
61% Korting
33,75
86,53
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remklauw terugstelset

Remklauw revisiesets BMW X3 (G01, F97) xDrive 30 i

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW X3 (G01, F97). De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. De handrem wordt bediend door de handremkabel.

Geleidepennen voor remklauwen

Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. Wij controleren altijd bij de BMW dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe .

Rode remklauwen

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.