100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X3 (G01, F97) sDrive 18 d 136
Bouwjaar 04.2018 - 06.2020

Remklauwen BMW X3 (G01, F97) sDrive 18 d

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauwen achterzijde
Remklauwen voorzijde
Remklauw geleidebussen
Remklauw reparatieset
Wij checken of dit past
Past op uw BMW X3 (G01, F97)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 57748
Voor 17:00 besteld, uiterlijk dinsdag gratis in huis!
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: TRW
voor zuiger-Ø [mm]: 42 mm
Bijzonderheden: Met zuiger
Uitvoering: voor voertuigen met elektrische handrem
Gewicht: 0,29 kg
Inbouwplaats:
61% Korting
33,75
86,53
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remklauw terugstelset

Geleidepennen voor remklauwen

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Elke BMW X3 (G01, F97) sDrive 18 d heeft een eigen VIN-nummer. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend.

Rode remklauwen

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren.

Remklauw revisiesets BMW X3 (G01, F97)

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.