100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X3 (E83) xDrive 30 i 218
Bouwjaar 08.2006 - 08.2010

Remklauwen BMW X3 (E83) xDrive 30 i

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Goede werking van de remklauw geven het juiste rem gedrag van uw auto. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment.

Remklauw revisiesets BMW X3 (E83) xDrive 30 i

Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOO RemblokkenBEDFORD RemschoenenDODGE Remklauwen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen.

Vastzittende remklauw

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW X3 (E83) past. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.