100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X2 (F39) xDrive 25 d 231
Bouwjaar 11.2017 -

Remklauwen BMW X2 (F39) xDrive 25 d

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde
Remklauw reparatieset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw BMW X2 (F39)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 57763
Voor 17:00 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: TRW
vereist aantal stuks: 2
voor zuiger-Ø [mm]: 57 mm
Bijzonderheden: Met zuiger
Gewicht: 0,46 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
60% Korting
28,91
72,27
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remklauw terugstelset

Remklauw revisiesets BMW X2 (F39) xDrive 25 d

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW X2 (F39) past. Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Wij controleren altijd bij de BMW dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remklauw reviseren

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw.

Vastzittende remklauw

Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.