100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X2 (F39) xDrive 20 d 163
Bouwjaar 11.2017 -

Remklauwen BMW X2 (F39) xDrive 20 d

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde
Remklauw reparatieset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw BMW X2 (F39)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 57763
Voor 17:00 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: TRW
vereist aantal stuks: 2
voor zuiger-Ø [mm]: 57 mm
Bijzonderheden: Met zuiger
Gewicht: 0,46 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
60% Korting
28,91
72,27
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remklauw terugstelset

Vastzittende remklauw

De bevesteging is altijd met stevige bouten. Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest.

Remklauw revisiesets BMW X2 (F39) xDrive 20 d

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW X2 (F39) komen.

Remklauw reviseren

Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.