100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X2 (F39) xDrive 20 d 190
Bouwjaar 11.2017 -

Remklauwen BMW X2 (F39) xDrive 20 d

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde
Remklauw reparatieset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw BMW X2 (F39)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 57763
Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: TRW
vereist aantal stuks: 2
voor zuiger-Ø [mm]: 57 mm
Bijzonderheden: Met zuiger
Gewicht: 0,46 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
60% Korting
28,91
72,27
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remklauw terugstelset

Vastzittende remklauw

Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Remklauw revisiesets BMW X2 (F39) xDrive 20 d

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW X2 (F39) past. Stinkende remsystemen komt door overbelasting. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remklauw reviseren

Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken. De apk keuring let niet op de remvloeistof. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.