100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X2 (F39) sDrive 16 d 116
Bouwjaar 11.2018 -

Remklauwen BMW X2 (F39) sDrive 16 d

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw geleidebussen voorzijde
Remklauw reparatieset
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw reviseren

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Vastzittende remklauw

Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen.

Remklauw revisiesets BMW X2 (F39) sDrive 16 d

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLER RemcilindersKIA RemslangenSKODA Wielnaven. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Remvloeistof is meestal dot4. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW X2 (F39), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.