100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X1 (F48) xDrive 20 d 190
Bouwjaar 07.2015 -

Remklauwen BMW X1 (F48) xDrive 20 d

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde
Remklauw reparatieset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw BMW X1 (F48)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 57763
Voor 17:00 besteld, uiterlijk dinsdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: TRW
vereist aantal stuks: 2
voor zuiger-Ø [mm]: 57 mm
Bijzonderheden: Met zuiger
Gewicht: 0,46 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
60% Korting
28,91
72,27
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remklauw terugstelset

Remklauw reviseren

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers.

Vastzittende remklauw

Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. De ontluchtingsnippel een kwart slag los draaien. Wij controleren altijd bij de BMW X1 (F48) xDrive 20 d dealer of de onderdelen passen op uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe veren. De apk keuring let niet op de remvloeistof.

Remklauw revisiesets BMW X1 (F48)

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.