100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X1 (F48) sDrive 18 d 136
Bouwjaar 07.2015 -

Remklauwen BMW X1 (F48) sDrive 18 d

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw geleidebussen voorzijde
Remklauw reparatieset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw BMW X1 (F48)
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 57764
Voor 17:00 besteld, uiterlijk donderdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: TRW
vereist aantal stuks: 2
voor zuiger-Ø [mm]: 54 mm
Bijzonderheden: Met zuiger
Gewicht: 0,41 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
58% Korting
26,87
63,99
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remklauw reparatieset achterzijde
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW X1 (F48) sDrive 18 d

Elke BMW X1 (F48) heeft een eigen VIN-nummer. Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor. Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Remklauw reviseren

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW komen.

Vastzittende remklauw

Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.