100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW i8 Roadster (I15) hybrid 231
Bouwjaar 03.2018 - 06.2020

Remklauwen BMW i8 Roadster (I15) hybrid

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW i8 Roadster (I15) hybrid

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. De bevesteging is altijd met stevige bouten.

Vastzittende remklauw

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW i8 Roadster (I15) past. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen.

Remklauw reviseren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOT DraagarmenVAUXHALL SpoorstangSEAT Remslangen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.