100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW i8 Roadster (I15) hybrid 374
Bouwjaar 03.2018 - 06.2020

Remklauwen BMW i8 Roadster (I15) hybrid

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Rode remklauwen

Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel.

Remklauw revisiesets BMW i8 Roadster (I15) hybrid

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken.

Geleidepennen voor remklauwen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW i8 Roadster (I15), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.