100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW i8 (I12) hybrid 231
Bouwjaar 03.2014 - 06.2020

Remklauwen BMW i8 (I12) hybrid

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Vastzittende remklauw

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Remklauw reviseren

Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe rubberdelen. Wij controleren altijd bij de BMW i8 (I12) hybrid dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke BMW i8 (I12) heeft een eigen VIN-nummer.

Remklauw revisiesets BMW

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.