100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW i3 (I01) s Range Extender 102
Bouwjaar 11.2017 -

Remklauwen BMW i3 (I01) s Range Extender

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Voordeelpakket remklauwen voorzijde
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde
Remklauw geleidebussen voorzijde
Remklauw reparatieset achterzijde
Remklauw terugstelset

Vastzittende remklauw

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij controleren altijd bij de BMW i3 (I01) s Range Extender dealer of de onderdelen passen op uw auto. Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten.

Remklauw revisiesets BMW i3 (I01)

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW.

Remklauw reviseren

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! En soms dot3. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.