100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW i3 (I01) s Electric 102
Bouwjaar 11.2017 -

Remklauwen BMW i3 (I01) s Electric

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Voordeelpakket remklauwen voorzijde
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde
Remklauw geleidebussen voorzijde
Remklauw reparatieset
Remklauw terugstelset

Rode remklauwen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABFERRARIISUZUBUICK. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten.

Remklauw revisiesets BMW i3 (I01) s Electric

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW i3 (I01) past. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken.

Geleidepennen voor remklauwen

Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar. Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.