100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW i3 (I01) Range Extender 170
Bouwjaar 08.2013 -

Remklauwen BMW i3 (I01) Range Extender

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Voordeelpakket remklauwen voorzijde
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde
Remklauw geleidebussen voorzijde
Remklauw reparatieset achterzijde
Remklauw terugstelset

Geleidepennen voor remklauwen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW i3 (I01) Range Extender komen. Elke BMW i3 (I01) heeft een eigen VIN-nummer. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten.

Rode remklauwen

Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAILDVGMC. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Remklauw revisiesets BMW

Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor. Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. De handrem wordt bediend door de handremkabel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.