100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW i3 (I01) Range Extender 102
Bouwjaar 08.2013 -

Remklauwen BMW i3 (I01) Range Extender

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Voordeelpakket remklauwen voorzijde
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde
Remklauw geleidebussen voorzijde
Remklauw reparatieset achterzijde
Remklauw terugstelset

Remklauw revisiesets BMW i3 (I01) Range Extender

Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Vastzittende remklauw

Remvloeistof is meestal dot4. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. Maak de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten dienen los gedraaid te worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig.

Remklauw reviseren

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMART RemschoenenCHEVROLET SpoorstangLEXUS Fuseekogels. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.