100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW i3 (I01) Electric 102
Bouwjaar 08.2013 -

Remklauwen BMW i3 (I01) Electric

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Voordeelpakket remklauwen voorzijde
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde
Remklauw geleidebussen voorzijde
Remklauw reparatieset achterzijde
Remklauw terugstelset

Vastzittende remklauw

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIAT RemslangenCITROEN StabilisatorstangenBEDFORD Remtrommels. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar. Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem.

Remklauw revisiesets BMW i3 (I01) Electric

Wij controleren altijd bij de BMW i3 (I01) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Hier bedoeld men remklauw mee. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU.

Remklauw reviseren

Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW komen. Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.