100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 8 Gran Coupe (G16, F93) M8 Competition 625
Bouwjaar 11.2019 -

Remklauwen BMW 8 Gran Coupe (G16, F93) M8 Competition

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW 8 Gran Coupe (G16, F93) M8 Competition

Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 8 Gran Coupe (G16, F93), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETINFINITIHYUNDAI.

Geleidepennen voor remklauwen

Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . Remklauwen worden vaak per as vervangen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Er zijn ook achter remklauwen als er ook remschijven gebruikt worden. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Rode remklauwen

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW komen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.