100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 8 Gran Coupe (G16, F93) M 850 i xDrive 530
Bouwjaar 07.2019 -

Remklauwen BMW 8 Gran Coupe (G16, F93) M 850 i xDrive

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Rode remklauwen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 8 Gran Coupe (G16, F93) M 850 i xDrive, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW 8 Gran Coupe (G16, F93) past. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw.

Remklauw revisiesets BMW

Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDACADILLACPEUGEOT. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Geleidepennen voor remklauwen

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.