100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 8 Gran Coupe (G16, F93) 840 i xDrive 340
Bouwjaar 07.2019 -

Remklauwen BMW 8 Gran Coupe (G16, F93) 840 i xDrive

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Rode remklauwen

Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 8 Gran Coupe (G16, F93) 840 i xDrive, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie.

Geleidepennen voor remklauwen

Remvloeistof is meestal dot4. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Remklauw revisiesets BMW 8 Gran Coupe (G16, F93)

Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.