100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 8 Gran Coupe (G16, F93) 840 i 340
Bouwjaar 07.2019 - 10.2020

Remklauwen BMW 8 Gran Coupe (G16, F93) 840 i

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw revisiesets BMW 8 Gran Coupe (G16, F93) 840 i

Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. Stinkende remsystemen komt door overbelasting.

Geleidepennen voor remklauwen

Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij controleren altijd bij de BMW 8 Gran Coupe (G16, F93) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Rode remklauwen

Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen. De ontluchtingsnippel een kwart slag los draaien. Remklauwen worden vaak per as vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.